当前位置:高等教育资讯网  >  中国高校课件下载中心  >  大学文库  >  浏览文档

温州医科大学:《大学英语》课程教学资源(护理学专业,英语一,练习资料,含答案)

资源类别:文库,文档格式:DOC,文档大小:290KB,文档页数:104,团购合买
点击下载完整版文档(DOC)

护理学专业《英语一》课程教学资源(练习资料,含答案) 专升本英语模拟试卷 I.Vocabulary and Structure 20% 1.He is responsible for the of the atomic bomb. A.discovery B.invention C.nutrition D.distribution 2.Since they did not prepare well,the meeting was badly and some students left before it was over. A.organized B.organization C.organizing D.organ 3.We did not feel the response was and asked for more information A.satisfied B.satisfy C.satisfactory D.unsatisfied 4.This research team has found a new for cancer. A.treatment B.treat C.cure D.curable 5.The museum is famous for its fine of paintings. A.connection B.connect C.collection D.collect 6.She began to songs at an early age. A.impose B.pose C.propose D.compose 7.In less-developed countries,child welfare services may only to keeping children alive. A.imply B.reply C.apply D.rely 8.I can't move the piano without A.resistance B.assistance C.existence D.dependence 9.Having studied business at college and knowing two foreign languages,my secretary is perfectly for her job. A.persistent B.competent C.compete D.correspondent 10.We can't afford to fall our competitors in using new technology. A.in B.apart C.behind D.over 11.He can not manage a small shop, a big company. A.much less B.less much C.much more D.even more

护理学专业《英语一》课程教学资源(练习资料,含答案) 专升本英语模拟试卷 I. Vocabulary and Structure 20% 1. He is responsible for the ___________ of the atomic bomb. A. discovery B. invention C. nutrition D. distribution 2. Since they did not prepare well, the meeting was badly _______ and some students left before it was over. A. organized B. organization C. organizing D. organ 3. We did not feel the response was ________ and asked for more information. A. satisfied B. satisfy C. satisfactory D. unsatisfied 4. This research team has found a new ____________ for cancer. A. treatment B. treat C. cure D. curable 5. The museum is famous for its fine ___________ of paintings. A. connection B. connect C. collection D. collect 6. She began to ________ songs at an early age. A. impose B. pose C. propose D. compose 7. In less-developed countries, child welfare services may ________ only to keeping children alive. A. imply B. reply C. apply D. rely 8. I can’t move the piano without __________. A. resistance B. assistance C. existence D. dependence 9. Having studied business at college and knowing two foreign languages, my secretary is perfectly ______ for her job. A. persistent B. competent C. compete D. correspondent 10. We can’t afford to fall ______ our competitors in using new technology. A. in B. apart C. behind D. over 11. He can not manage a small shop, ______ a big company. A. much less B. less much C. much more D. even more

12.With its excellent researchers and first-class labs,only Beijing University is able to the required research. A.overtake B.undertake C.bear D.remain 13.In order to meet the demands of quality education,China should introduce more choice and into the education system. A.variety B.vary C.diverse D.diversity 14. his brother,John has gone to the party held by the Fine Arts Association once a year. A.And B.Beside C.Together with D.Except 15.My figuring was wrong because I one tiny point. A.overviewed B.outlooked C.overlooked D.oversaw 16.They hoped to be able to move into their new house at the end of the month,but things did not as they had expected A.work out B.work on C.work off D.work over 17.His income was never small support his family. A.so...that B.too...that C.too...to D.so...to 18.The president has good control of affairs,but many people think that he does not have enough control in the area of foreign affairs. A.cosmetic B.plastic C.realistic D.domestic 19.Don’t too much work at once,or you will make yourself too tired. A.take in B.take on C.take off D.take over 20. you never lose heart,no difficulty is too great to triumph over. A.As far as B.So long as C.As long as D.So far as II.Reading Comprehension 30% Passage 1 Someone said to a man,"Travel and see the world."He answered,"Why should I?People are the same everywhere.They are born.They are babies.They are children. They are adults.They grow old.They die.They have the same feelings.They feel love and hate,happiness and sadness,security and fear,pride and shame.That is why

12. With its excellent researchers and first-class labs, only Beijing University is able to ______ the required research. A. overtake B. undertake C. bear D. remain 13. In order to meet the demands of quality education, China should introduce more choice and ______ into the education system. A. variety B. vary C. diverse D. diversity 14. ______ his brother, John has gone to the party held by the Fine Arts Association once a year. A. And B. Beside C. Together with D. Except 15. My figuring was wrong because I ______ one tiny point. A. overviewed B. outlooked C. overlooked D. oversaw 16. They hoped to be able to move into their new house at the end of the month, but things did not ______ as they had expected. A. work out B. work on C. work off D. work over 17. His income was never ______ small ______ support his family. A. so…that B. too… that C. too…to D. so… to 18. The president has good control of ______ affairs, but many people think that he does not have enough control in the area of foreign affairs. A. cosmetic B. plastic C. realistic D. domestic 19. Don’t ______ too much work at once, or you will make yourself too tired. A. take in B. take on C. take off D. take over 20. ______ you never lose heart, no difficulty is too great to triumph over. A. As far as B. So long as C. As long as D. So far as II. Reading Comprehension 30% Passage 1 Someone said to a man, “Travel and see the world.” He answered, “Why should I? People are the same everywhere. They are born. They are babies. They are children. They are adults. They grow old. They die. They have the same feelings. They feel love and hate, happiness and sadness, security and fear, pride and shame. That is why

I do not want to travel.I can learn everything here.I'm going to stay home." The man was right.He was also wrong.People are the same,but people are also different.They all have the same pattern of life-birth,youth,old age,death.But these stages of life have different values in different cultures.Also,while all people have the same feelings,the causes of these feelings are different.A situation that may bring happiness in one place may not bring happiness in another place For example,in many countries old age is a happy time.Young people in these countries show respect to the old people.In Korea,old people are honored and respected.When they are too old to live alone,they live with a son,daughter,or other relatives.When they become sixty-one years old,it is a very happy and important event.There is a big party with many guests.They receive many gifts.When people reach this time in life,the attitudes of their family and their community change toward them.Everyone looks forward to this time. In the United States,it is quite different for old people...Most old people do not live with their children or relatives.For many North Americans,old age is not a happy time.Most North Americans want to stay young.They try to act like young people as long as possible.They even try to speak the language of the young.They do not like to grow old because they will not get honor or respect or attention.Also, businesses do not want old people to work for them.So,old people usually live alone and they do not have many things to do.Old age can be a sad and lonely time for them. 21.The reason why the man did not have the intention of traveling was that A.he thought he already knew about people in other places B.he was too old to travel any more C.he could not understand people in other countries since he was deaf D.he preferred to stay home to enjoy his leisure time 22.Which of the following statements is NOTtrue? A.People all over the world are the same,but they are also different. B.Different values are reflected in different stages of life in different cultures

I do not want to travel. I can learn everything here. I’m going to stay home.” The man was right. He was also wrong. People are the same, but people are also different. They all have the same pattern of life—birth, youth, old age, death. But these stages of life have different values in different cultures. Also, while all people have the same feelings, the causes of these feelings are different. A situation that may bring happiness in one place may not bring happiness in another place. For example, in many countries old age is a happy time. Young people in these countries show respect to the old people. In Korea, old people are honored and respected. When they are too old to live alone, they live with a son, daughter, or other relatives. When they become sixty-one years old, it is a very happy and important event. There is a big party with many guests. They receive many gifts. When people reach this time in life, the attitudes of their family and their community change toward them. Everyone looks forward to this time. In the United States, it is quite different for old people … Most old people do not live with their children or relatives. For many North Americans, old age is not a happy time. Most North Americans want to stay young. They try to act like young people as long as possible. They even try to speak the language of the young. They do not like to grow old because they will not get honor or respect or attention. Also, businesses do not want old people to work for them. So, old people usually live alone and they do not have many things to do. Old age can be a sad and lonely time for them. 21. The reason why the man did not have the intention of traveling was that __________. A. he thought he already knew about people in other places B. he was too old to travel any more C. he could not understand people in other countries since he was deaf D. he preferred to stay home to enjoy his leisure time 22. Which of the following statements is NOT true? A. People all over the world are the same, but they are also different. B. Different values are reflected in different stages of life in different cultures

C.People react differently to the same situation D.The reasons for the same feelings are also the same in different cultures. 23.In Korea,people A.think being young is the same as being old B.are afraid of old age C.are longing for old age D.value their youth most 24.Compared with American old people,the old in Korea A.enjoy living alone and supporting themselves B.can led an honored and respected life C.can cat like the young D.are not respected and do not receive due attention 25.The word"businesses"in Paragraph 4 means A.managers B.consumers C.shops or factories D.busy people Passage 2 The traditional American Thanksgiving Day celebration goes back to 1621.In that year a special feast (was prepared in Plymouth,Massachusetts.The colonists who had settled there had left England because they felt denied of religious freedom. They came to the new land and faced difficulties in coming across the ocean.The ship which carried them was called the Mayflower.The North Atlantic was difficult to travel.There were bad storms.They were assisted in learning to live in the new land by the Ind ians who habited the region.The puritans,as they were called,had much to be thankful for.Their religious practices were no longer a source of criticism by the government.They learned to adjust their farming habits to the climate and soil.When they selected the fourth Thursday of November for their Thanksgiving celebration, they invited their neighbors,the Indians,to join them in dinner and a prayer of gratitude for the new life.They recalled the group of 102men,women,and children

C. People react differently to the same situation. D. The reasons for the same feelings are also the same in different cultures. 23. In Korea, people _____________. A. think being young is the same as being old B. are afraid of old age C. are longing for old age D. value their youth most 24. Compared with American old people, the old in Korea ________. A. enjoy living alone and supporting themselves B. can led an honored and respected life C. can cat like the young D. are not respected and do not receive due attention 25. The word “businesses” in Paragraph 4 means _____________. A. managers B. consumers C. shops or factories D. busy people Passage 2 The traditional American Thanksgiving Day celebration goes back to 1621. In that year a special feast(节日)was prepared in Plymouth, Massachusetts. The colonists who had settled there had left England because they felt denied of religious freedom. They came to the new land and faced difficulties in coming across the ocean. The ship which carried them was called the Mayflower. The North Atlantic was difficult to travel. There were bad storms. They were assisted in learning to live in the new land by the Indians who habited the region. The puritans, as they were called, had much to be thankful for. Their religious practices were no longer a source of criticism by the government. They learned to adjust their farming habits to the climate and soil. When they selected the fourth Thursday of November for their Thanksgiving celebration, they invited their neighbors, the Indians, to join them in dinner and a prayer of gratitude for the new life. They recalled the group of 102men, women, and children

who left England.They remembered their dead who did not live to see the shores of Massachusetts.They reflected on the 65 days'journey which tested their strength. 26.Why had the settlers left England? A.Because of religious problems. B.To establish a new religion. C.To learn farming D.Because of the Indians. 27.The Indians had A.made life difficult for them B.helped them to adjust C.taken their land D.been too afraid to talk to them 28.The climate and soil in Massachusetts are A.similar to that of England B.different from that of England C.similar to that of Plymouth D.different from that of Plymouth 29.They gave thanks while remembering A.the new society of Indians B.their friends who did not live to see the new land C.their former religion D.to invite the Indians 30.They invited the Indians to dinner in order to A.show their gratitude B.teach them how to cook C.feed the hungry Indians D.avoid the celebration Passage 3 When we speak of a basic human need we mean something which is necessary to life, something we can not possibly do without.Food is a basic human need.Without it we

who left England. They remembered their dead who did not live to see the shores of Massachusetts. They reflected on the 65 days’ journey which tested their strength. 26. Why had the settlers left England? A. Because of religious problems. B. To establish a new religion. C. To learn farming. D. Because of the Indians. 27. The Indians had ______. A. made life difficult for them B. helped them to adjust C. taken their land D. been too afraid to talk to them 28. The climate and soil in Massachusetts are ______. A. similar to that of England B. different from that of England C. similar to that of Plymouth D. different from that of Plymouth 29. They gave thanks while remembering ______. A. the new society of Indians B. their friends who did not live to see the new land C. their former religion D. to invite the Indians 30. They invited the Indians to dinner in order to ______. A. show their gratitude B. teach them how to cook C. feed the hungry Indians D. avoid the celebration Passage 3 When we speak of a basic human need we mean something which is necessary to life, something we can not possibly do without. Food is a basic human need. Without it we

would starve to death;but even if we have plenty of food,but of the wrong kind,our bodies will suffer from a lack of the right food.This is known as malnutrition 良) In primitive countries,people want only the foods which can be grown near their homes,whereas we eat foods which are often grown many thousands of miles away from our homes.Just think of the different types of meat we eat:beef,mutton,pork, chicken,turkey,goose,and rabbits.We could manage on a diet of one kind of meat, but how monotonous (it would become!Even turkey,which most of us eat only at Christmas,would become monotonous if we ate it every day. Yet we can not live on meat alone,and need other foods like bread and fruit to provide us with the other essential nutrients which we need to keep our bodies healthy We can agree with primitive man that food is a basic need,but we differ from him in our food wants because of the wide variety of food we have available compared with him;we have a wider choice.Take fruit for example,not only can we enjoy the fruits grown in this country,but because of modern methods of transport and food preservation,we can also enjoy the more exotic (fruits from countries thousands of miles away,whereas primitive man is limited in his choice to the kinds of fruit which actually grow where he lives. However they differ in satisfying their hunger,primitive and civilized men both experience the basic need for food. The same is true of the second of our human needs.Clothing is necessary to regulate the heat of our bodies.Since we live in a temperate climate we need more clothes than people living in tropic conditions.Likewise,our clothing needs to change with seasons. Shelter,the third of our needs,depends upon the climate,the skill of the builder,one' s social position,and the materials available.The simple shelter of the aboriginal would not do for us,and yet it satisfies his needs.The three-bedroomed suburban house of the average family would not be grand enough for a rich family, and yet the modern house contains many of the material comforts which were denied

would starve to death; but even if we have plenty of food, but of the wrong kind, our bodies will suffer from a lack of the right food. This is known as malnutrition(营养不 良). In primitive countries, people want only the foods which can be grown near their homes, whereas we eat foods which are often grown many thousands of miles away from our homes. Just think of the different types of meat we eat: beef, mutton, pork, chicken, turkey, goose, and rabbits. We could manage on a diet of one kind of meat, but how monotonous(单调的)it would become! Even turkey, which most of us eat only at Christmas, would become monotonous if we ate it every day. Yet we can not live on meat alone, and need other foods like bread and fruit to provide us with the other essential nutrients which we need to keep our bodies healthy. We can agree with primitive man that food is a basic need, but we differ from him in our food wants because of the wide variety of food we have available compared with him; we have a wider choice. Take fruit for example, not only can we enjoy the fruits grown in this country, but because of modern methods of transport and food preservation, we can also enjoy the more exotic(外来的)fruits from countries thousands of miles away, whereas primitive man is limited in his choice to the kinds of fruit which actually grow where he lives. However they differ in satisfying their hunger, primitive and civilized men both experience the basic need for food. The same is true of the second of our human needs. Clothing is necessary to regulate the heat of our bodies. Since we live in a temperate climate we need more clothes than people living in tropic conditions. Likewise, our clothing needs to change with seasons. Shelter, the third of our needs, depends upon the climate, the skill of the builder, one’ s social position, and the materials available. The simple shelter of the aboriginal(土 著的) would not do for us, and yet it satisfies his needs. The three-bedroomed suburban house of the average family would not be grand enough for a rich family, and yet the modern house contains many of the material comforts which were denied

to the kings and queens of old times. 31.What is"malnutrition"? A.It is having no food at all. B.It is not having enough of any kind of food. C.It is not having the kinds of food necessary for health. D.It is being hungry. 32.With regard to food,how are civilized people different from primitive people? A.They eat more food than primitive people do. B.They eat a great variety of food. C.They eat only foods grown in other countries. D.They eat a lot of food that is very expensive. 33.In which regions do people have to wear the warmest clothing? A.They need to do so in tropic regions. B.They need to do so in temperate regions. C.They need to do so in polar regions. D.They need to do so in countries like India and Indonesia 34.Why would people in advanced societies not be satisfied with the simple shelter of the aboriginal? A.It does not give them adequate protection against the wind,rain and sun. B.It is not designed and furnished in the way they want their homes to be. C.It is constructed by an unskilled builder. D.It is not spacious enough for them to live in. 35.What would be the best title for this passage? A.Food,Clothing and Shelter. B.Food---a Basic Need. C.Material Comforts. D.Human Needs. III.Cloze 10% When you read a story in English,do you read it for the story or for the English?This is a question that is not so (36)as it may seem.For I find that many students of

to the kings and queens of old times. 31. What is “malnutrition”? A. It is having no food at all. B. It is not having enough of any kind of food. C. It is not having the kinds of food necessary for health. D. It is being hungry. 32. With regard to food, how are civilized people different from primitive people? A. They eat more food than primitive people do. B. They eat a great variety of food. C. They eat only foods grown in other countries. D. They eat a lot of food that is very expensive. 33. In which regions do people have to wear the warmest clothing? A. They need to do so in tropic regions. B. They need to do so in temperate regions. C. They need to do so in polar regions. D. They need to do so in countries like India and Indonesia. 34. Why would people in advanced societies not be satisfied with the simple shelter of the aboriginal? A. It does not give them adequate protection against the wind, rain and sun. B. It is not designed and furnished in the way they want their homes to be. C. It is constructed by an unskilled builder. D. It is not spacious enough for them to live in. 35. What would be the best title for this passage? A. Food, Clothing and Shelter. B. Food --- a Basic Need. C. Material Comforts. D. Human Needs. III. Cloze 10% When you read a story in English, do you read it for the story or for the English? This is a question that is not so (36) as it may seem. For I find that many students of

English pay (37)more attention to the story than to the English.They read and enjoy and for a long time afterwards(38)the story,but do not care to study the use of words and (39)in it.For instance,they cherish the memory of how the(40)eternal triangle is solved,but do not remember a single sentence in the story and can not tell what(41) is used before or after a certain word in the speech of a certain (42). Of course,it is all right to read and enjoy and remember a story,and(43)one wants to know the story only,one need not bother about the language.But the case is quite different (44)a student of English.I mean a student of English (45)from a student of stories or what is called the general reader. 36.A.clever B.foolish C.smart D.ignorant 37.A.much B.even C.for D.quite 38.A.remember B.forget C.retell D.sum up 39.A.contents B.contexts C.phrases D.terms 40.A.myth B.instruction C.mercy D.mystery 41.A.negotiation B.instruction C.objection D.preposition 42.A.character B.discussion C.topic D.point 43.A while B.so long as C.before D.for 44.A.from B.in C.with D.of 45.A.varies B.suffers C.results D.differs IV.Complete each of the following sentences with the proper form of the word given in brackets.10% 46.(create) The child is so that he always comes up with some unusual ideas. 47.(manage) The of living resources requires a high degree of international cooperation and a willingness on the part of nations to agree to some forms of international control. 48.(fashion The West End is considered the end of London. 49.(press) All the men were under heavy working day and night. 50.(major) He thinks the time has come to improve the conditions of the

English pay (37) more attention to the story than to the English. They read and enjoy and for a long time afterwards (38) the story, but do not care to study the use of words and (39) in it. For instance, they cherish the memory of how the (40) eternal triangle is solved, but do not remember a single sentence in the story and can not tell what (41) is used before or after a certain word in the speech of a certain (42). Of course, it is all right to read and enjoy and remember a story, and (43) one wants to know the story only, one need not bother about the language. But the case is quite different (44) a student of English. I mean a student of English (45) from a student of stories or what is called the general reader. 36. A. clever B. foolish C. smart D. ignorant 37. A. much B. even C. for D. quite 38. A. remember B. forget C. retell D. sum up 39. A. contents B. contexts C. phrases D. terms 40. A. myth B. instruction C. mercy D. mystery 41. A. negotiation B. instruction C. objection D. preposition 42. A. character B. discussion C. topic D. point 43. A while B. so long as C. before D. for 44. A. from B. in C. with D. of 45. A. varies B. suffers C. results D. differs IV. Complete each of the following sentences with the proper form of the word given in brackets. 10% 46. (create) The child is so _________ that he always comes up with some unusual ideas. 47. (manage) The __________ of living resources requires a high degree of international cooperation and a willingness on the part of nations to agree to some forms of international control. 48. (fashion ) The West End is considered the ________ end of London. 49. (press) All the men were under heavy ________ working day and night. 50. (major) He thinks the time has come to improve the conditions of the

of the people 51.(resist) By determined attacks they broke down the enemy's 52.(indicate) She gave no as to where the various elements for tea were to be found. 53.(dental) Our does not hurt when he pulls out teeth. 54.(surround) How my teacher would teach any youngster in such is a complete mystery to me. 55.(treat) A service offers opportunities for specialized advice and health education. V.Translation 30% 56.Hard work isn't the whole story either.Some of these high-achieving students actually put in fewer hours than their lower-scoring classmates.The students at the top of the class get there by mastering a few basic techniques that others can easily learn.Here,according to education experts and students themselves,are the secrets of A students 57.Blind and black and poor-what kind of a life could this new infant have?In her wildest dreams,Mrs.Morris could never have imagined that her new baby would become a famous musician called Stevie Wonder.At the time,all she could do was pray-and worry 58.This explains why it can be so difficult to get a western-style discussion going with Japanese students of English.Whenever I serve a volleyball,everyone just stands back and watches it fall.No one hits it back.Everyone waits until I call on someone to take a turn.And when that person speaks,he doesn't hit my ball back 59.据史密斯教授说,幸福就是你能充分利用你所有的一切。 60.你是怎样设法说服这些学生修读快速阅读课的? 61.小女孩的歌声给老人带来了欢乐,帮助他忍受住种种生活的艰辛。 62.母亲即使做梦也没想到她的儿子会成为一名世界著名的钢琴家。 63.司机应对这次事故负责。他的车撞倒了一棵树和一个骑车的人。 答案 I.Vocabulary &Structure 20%

__________ of the people. 51. (resist) By determined attacks they broke down the enemy’s _____. 52. (indicate) She gave no ___________ as to where the various elements for tea were to be found. 53. (dental) Our ________ does not hurt when he pulls out teeth. 54. (surround) How my teacher would teach any youngster in such ___________ is a complete mystery to me. 55. (treat) A _______ service offers opportunities for specialized advice and health education. V. Translation 30% 56. Hard work isn’t the whole story either. Some of these high-achieving students actually put in fewer hours than their lower-scoring classmates. The students at the top of the class get there by mastering a few basic techniques that others can easily learn. Here, according to education experts and students themselves, are the secrets of A students. 57. Blind and black and poor — what kind of a life could this new infant have? In her wildest dreams, Mrs. Morris could never have imagined that her new baby would become a famous musician called Stevie Wonder. At the time, all she could do was pray — and worry. 58. This explains why it can be so difficult to get a western-style discussion going with Japanese students of English. Whenever I serve a volleyball, everyone just stands back and watches it fall. No one hits it back. Everyone waits until I call on someone to take a turn. And when that person speaks, he doesn’t hit my ball back. 59. 据史密斯教授说,幸福就是你能充分利用你所有的一切。 60. 你是怎样设法说服这些学生修读快速阅读课的? 61. 小女孩的歌声给老人带来了欢乐,帮助他忍受住种种生活 的艰辛。 62. 母亲即使做梦也没想到她的儿子会成为一名世界著名的钢琴家。 63. 司机应对这次事故负责。他的车撞倒了一棵树和一个骑车的人。 答案 I. Vocabulary & Structure 20%

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 B A C A C D C B B C

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 B A C A C D C B B C

点击下载完整版文档(DOC)VIP每日下载上限内不扣除下载券和下载次数;
按次数下载不扣除下载券;
24小时内重复下载只扣除一次;
顺序:VIP每日次数-->可用次数-->下载券;
共104页,可试读30页,点击继续阅读 ↓↓
相关文档

关于我们|帮助中心|下载说明|相关软件|意见反馈|联系我们

Copyright © 2008-现在 cucdc.com 高等教育资讯网 版权所有